Jag känner att jag fått lite mer vuxenpoäng den senaste tiden. Kanske är det för att födelsedagen närmar sig. Kanske är det för att jag faktiskt räknas som vuxen i de allra flesta anseenden nu förtiden. Hur som helst har jag börjat laga mat. På riktigt. Det viktigaste med matlagningen är inte längre att den inte får "ta längre tid att tillaga än att äta", vilket mitt tidigare matlagningsmotto varit. Jag lagar till och med ordentlig mat när det bara är jag som ska äta. Nu förstår jag att många håller på att sätta i halsgropen, så jag ska lugna er något. Jag lagar aldrig mat om Ante finns hemma, dock kan jag givetvis hjälpa till med matlagningen (om han ber mig). Idag har jag lagat en klassiker åt mig själv (Filiph fick köttbullar med ris); Piqas pastasås Ett recept jag fick av min oroliga vän när jag bodde ensam i studentrum och aldrig lagade något mer avancerat än kesomackor och varma koppen. Kanske inte världens mest avancerade rätt, men ändå väldigt god!
/Y
2 kommentarer:
Åh vad gött att en klassiker fortfarande används! = )
Yes, första gången sedan Filiph föddes som jag gjorde i ordning rätten faktiskt. Grymt gott och enkelt, kommer bli oftare framöver:)
Skicka en kommentar